20090729

kim ki bu?






by sophie van der perre

Bundan sonra "ben kıskanç değilim yağğ" diye burnu havada dolaşan tiki olsun, çantası kolunda parlak üç çizgili adidas eşofmanıyla istiklalde dolaşan olsun. Diyeceğim de budur. Neymişim ben yahu.

20090724

Biz böyleydik çünkü ergendik







































by cookieluver33

Hepimizin istediği şey aynıydı aslında. işe yarar kitaplar okuyup, kaliteli müzikler dinleyip, hem gezip tozup eğlenen hem de derslerde başarılı olan insanlar. Çok masumcaydı bu istek aslında. Diğerlerinden farklı olacaktık işte. Sürüden ayrılmış, belki de nietzsche'nin o üstün insanlarından biri! olacaktık. Evet, o kadar yüksekteydi gözümüz. Aslında bu yaşları yaşayan çoğu kişi de olduğu gibi kendini özel hissetme, ben farklıyım deme arayışı içindeydik. Ama biliyo musunuz o halimizi bu halimize tercih ederdim. Şimdi her birimiz farkı yerlerde, farklı insanlarla, farklı hayatlar yaşıyoruz. Bekli bazılarımız hiç değişmedi, bazılarımızsa o halini çoktan unutmuş durumda. O zamana duyduğum özlem çok fazla. Umutluyduk, kördük ve en önemlisi mutluyduk. Tamam o an mutlu olduğumuzun ve yaşadıklarımızın değerini bilmiyoduk belki ama şimdi bakınca belkide yaşadığım en mutlu anlardan olduğunu anlıyorum.

Gecenin bu saatinde eskiyi yad etmek nerden geldi bilmiyorum ama iyki geldi. üff ergendik ya salaktık diye düşünürken çoğu zaman, o günlere ne kadar değer verdiğimi unutmuştum. Ve okuyan var mıdır içlerinden bilmiyorum bu bloğu ama lise yıllarımı paylaştığım ve benim ben olmamı sağlayan herkese iyki vardınız demek istiyorum. Yaşadıklarım, yaşattıklarınız olmasa şimdiki ben olamayacaktım.

20090717

sıkılıncainsanbilemezneyaptığını



çok sıkıldığım anlardan birinde feysbukta yanda gördüğüm bi evlilik sitesine tıkladım ve cevaplanan biton sorunun sonucunda menkıbe (yani ben) böyle bi insancıkmış işte.

20090716

Are you the favorite person of anybody



me and you and everyone we know'un yönetmeninden

20090713

pembe dizi tadında ejderha mızrağı


kitiara uth matar sen tam bir kaltaksın ölün bile zarar ulan. ve sen caramon tam bir salaksın sonradan zeki ama düşünmesi uzun sürüyor diye değiştirseler de gerçek açık seçik ortada. ve tanis tam bir ergensin yavrucum.ha palin amcana çekmeliydin birazcık daha. nerdeyse unutuyordum raistlinimi o dünün, bugünün, yarının vs. vs. efendisi. bu dünyadaki en tehlikeli şey de sıkılmış bi kenderdir bu arada. yirim onu ben. hey sen fizban o ateş topu büyüsü müydü!! hayır olamaz.


*Ejderha mızrağı:Dragonlance
* weis& hickman'a teşekkürü bir borç bilirim.

20090709

itirafname




by OOoozzZZ

özlem. arkadaşa, sevdiceğe, istanbula özlem. çok ağır oldu ama bu sefer. evdeyim ya kendimi hissetmiyorum evimde gibi. sanki yabancıyım buralara. tanımıyorum kimseyi, bilmiyorum hiçbir yeri. halbuki karşımda deniz önümde bilgisayar elimde sigaram. mutlu olmam gerek bu güzelliği doğduğum yaşadığım yerle birleştirip huzurlu olmam gerek. ama değilim. sıkıldım artık saklanmaktan, kaçınmaktan. gelip kurtarsanız ya beni burdan

20090707

take me home

şimdi uyusam 3 ay sonra uyansam. 3 ay sonra uyandığımda sanki 3 ay değilde bi gece uyumuş gibi olsam. ...sam. ...sam. ...sam.